Privacy verklaring

Vertrouwelijkeid

Buchu Trading respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Buchu Trading zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Je hebt recht op inzage, correctie en/of verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens. We maken gebruik van een beveiligde SSL-verbinding op pagina’s waar persoonsgegevens worden verwerkt (zoals tijdens het bestelproces en op contactformulieren)

Verantwoordelijkheid

Buchu Trading is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer je inzage wilt in de persoonsgegevens die Buchu Trading over je heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kan je per e-mail contact opnemen met  info@buchutrading.com. We zullen je binnen twee weken meedelen welke persoonsgegevens wij omtrent je verwerkt en of wij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.

Buchu Trading gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren

Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij Buchu Trading zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je je uitschrijven op onze website.

Als je bij Buchu Trading een bestelling plaatst bewaren wij je gegevens op een Secure Server. Je kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat je je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Als je besluit een recensie te schrijven, kun je zelf kiezen of je je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Buchu Trading verkoopt je gegevens niet

  • Bij het plaatsen van een bestelling, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig. Dit om uw bestelling uit te voeren en u over het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over speciale aanbiedingen en specifieke acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich altijd uitschrijven. Dit kunt doen door een e-mail te sturen naar klantenservice@dod.nl.
  • Als u bij ons een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een beveiligde wijze. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflever- en betaalgegevens. Op deze wijze wordt voorkomen dat u deze bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) IP-adres herkend en zo mogelijk de site of email van herkomst. We bewaren en gebruiken deze gegevens om de navigatie, bezochte pagina’s en de al dan niet door u bestelde artikelen van onze site te analyseren. Wij kunnen u aan de hand van deze analyse informeren over gerichte aanbiedingen, of productinfor matie die voor u interessant zou kunnen zijn, en de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site en e-mails verbeteren.
  • Persoonsgegevens kunnen worden gebruikt voor het opsporen van (pogingen tot) onrechtmatige en/of strafbare gedragingen gericht tegen Buchu Trading, onze klanten en medewerkers, alsmede voor deelname aan waarschuwingssystemen welke worden gebruikt ter voorkoming van fraude.

Buchu Trading zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op je computer. Buchu Trading gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Je kunt je browser zo instellen dat je tijdens het winkelen bij Buchu Trading geen cookies ontvangt.

Uitschrijven nieuwsbrief

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door jouw opgegeven gegevens om je de nieuwsbrief toe te zenden. U kunt zich na inschrijving te allen tijden afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief door het sturen van een e-mail aan info@buchutrading.com of via een link in de nieuwsbrief.

SSL-Secured

Onze sites zijn volledig beveiligd via SSL: het Secure Socket Layer Protocol. Door het gebruik van het SSL – protocol wordt het risico dat gegevens worden onderschept wanneer ze over het internet worden verstuurd drastisch verminderd. Ook uw betaling verloopt via dit protocol. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het “slotje” in de onderste statusbalk van uw browser. Ook ziet u dat het web adres voorafgegaan wordt hoor HTTPS. De S staat hier voor secure. Sinds kort geeft ook Google een kenmerk mee aan door SSL beveiligde site. U herkent dit door het slotje en het woord VEILIG in de adresbalk.

Buchu Trading is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Buchu Trading over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Buchu Trading via info@buchutrading.com. We zullen je binnen twee weken meedelen welke persoonsgegevens wij van jou verwerken en of wij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zullen of kunnen voldoen.

Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Buchu Trading, dan kun je contact met ons opnemen. We helpenn je graag verder als je informatie nodig hebt over je gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.